Ska du tala om för andra att de måste ta bort lukt från skor och kläder?

Ibland händer det att man får klagomål om att man luktar. Om du tar av dig skorna på jobbet kan fotsvett vara en av lukterna som kryper fram. Kläder är också känsliga för lukt, därför kan de även dra åt sig uppmärksamhet. Hur enkelt skulle du tycka att det var att fråga någon att ta bort lukt?

yocoair

Om ni har en bra relation till varandra så brukar det gå bra

När du säger saker på rätt sätt så kan du säga det mesta. Men att be någon om att ta bort lukt kan vara känsligt, gå därför försiktigt fram. Om du inte ser upp kan de bli ledsna. Om du går alltför hårt fram kan du bli illa omtyckt på jobbet.

Ett sätt att få någon annan att få bort dålig lukt i skor och i kläder är att på ett försiktigt vis ta upp ämnet. Om ni sitter och fikar eller äter lunch så kan du börja prata om hur ett av dina barn hade skor som luktade illa. Det finns nog ingen som tycker att dålig lukt är bra.

När du kommit igång kan du börja prata om luktborttagare. Du kan berätta att du köpte en spray från allt-fraktfritt.se och löste problemet. Du kan också tala om att den kan ta bort röklukt.

Om du skött dina kort rätt blir vederbörande intresserad och vill veta mer om hur man TAR BORT LUKT och hur sprayen fungerar. Då kan du tala om var den finns att köpa. Eller så erbjuder du den flaska som du är klar med för att snabbare bli av med problemet.

Om du har en kronisk sjukdom kan det medföra en lukt som du inte vet hur du ska bli av med. Luktstopparen fungerar mot det mesta, prova och se själv. Sprayen är säker att använda på kroppen och på kläderna.
I princip består den av sodavatten med lite extra mineralsalt.

Ha taktkänsla och var inte oförskämd

Det är viktigt att tänka på andra människors känslor. Även personer som du känner kan bli sårad av att du ber dem att ta bort lukt. I ditt hem får sprayen många användningsområden.

Tänk på vad du säger. Men du måste också agera ibland. Kanske är det någon som inte känner lukten. Det finns dem som har nedsatt luktsinne. Då kan det vara helt på sin plats att påpeka.

Ta upp det i enskildhet. doftborttagare
Man vet ju inte om väggarna har öron. Då är allt frid och fröjd och ingen behöver skämmas. Utgå alltid från dig själv som ett exempel.

Produkten är säker för miljön.

Man måste tänka på miljön, även i detta fall. Det finns flera fördelar med att använda produkter som inte är farliga.

En spray som tar bort lukt bör inte vara hälsovådlig. Den är enkel och skonsam att använda. Dess skonsamma ingredienser gör att sprayen även kan användas som deo. Sprayen smakar salt, men kan användas på hela kroppen.