Så löser du problemet med illaluktande svett

Att sportutrustning med tiden kan lukta mindre attraktivt är inte så konstigt. Dels så utsätts den för svett och smuts då du sportar, och dels så kan det vara så att den förvaras på ett sätt som bidrar till lukt. Så enkelt löser du problemet med illaluktande svett

ta

När du använder en luktborttagare måste den ju vara enkel att använda. Dessutom så vill du absolut inte börja använda något som kan förstöra utrustningen. Vissa produkter är för starkt för materialet det används på.

Ta tag i problemet med illaluktande svett

Du kommer att häpna när du förstår hur enkelt det är att ta bort illaluktande svett. äcklig lukt skor borttagare
En del kan du ju tvätta i maskinen. Kontrollera om du tvättar rätt. Om du behandlar kläderna fel kan de snabbt börja lukta.

Det finns också luktborttagare textil som är särskilt anpassade till kläder och saker som är gjorda av material som du kanske inte vill slänga i tvättmaskinen. Svettluktsdödaren och Yocoair är några av de sprayer som säljer bäst.

Luktborttagare för textil måste vara skonsamma. Den ska också gå att använda för att ta bort röklukt och dålig lukt i skor. Sprayen är ju behändig på så vis att du kan ta den med dig.

Hur vet jag hur ofta jag ska behandla?

Det beror på hur högt slitaget är. Om det är så att du inte har rengjort på länge så kan illaluktande svett sitta så djupt att det blir svårt att komma åt. Med luktborttagare textil är det inga problem.

Ibland så kan det ju vara så enkelt att du vill få bort röklukt från kvällen innan och då räcker det med en punktbehandling. Om kläderna används ofta kan du behöva rengöra oftare. Behandla efter varje användning.

Tänk dig för

Du skulle ju inte gå till jobbet om du luktade. Det spelar inte någon roll på gymmet. Det är inte trevligt.

Även om det är normalt med lukt på gymmet så behöver det ju inte lukta överdrivet mycket. Illaluktande svett är lätt att rynka på näsan åt. Det gäller självklart oberoende av kläder.

Ta bort lukten då och då. Du kommer att märka skillnad. Rena kläder är mycket bättre.

Hur köper jag sprayen som tar bort lukt?

Luktborttagande produkter som Luktstopparen finns på allt-fraktfritt.se Du kan även motverka dålig lukt från avloppsbrunnar.