Nu finns äntligen sko lukt spray

Skona är fina men luktar illa. Då kan du behandla dina skor med en sko lukt spray. Dålig lukt är vanligt. Du känner säkert någon som drabbats.

Få bort svettlukt från kläder utan att tvätta

dålig

Det går att få bort dålig lukt utan att tvätta skorna. Fotsvett kommer av vanlig användning och det kan vara svårt att få bort den helt. Med sko lukt spray så behövs det ingen tvättmaskin.

Luktstopparen Spray är perfekt att använda för att rengöra dyrare skor. De fungerar utmärkt. Sprayen kan inte göra så mycket åt att dina strumpor luktar.

allt-fraktfritt.se säljer flera olika sprayer med många användningsområden. Där kan du även köpa produkter som motverkar dålig lukt från golvbrunnar.

Bättre hygien ger bättre lukt

Det kan ju vara så att det är hygienen som gör att skorna luktar. En sådan sak som att man bör byta strumpor varje dag är inte självklart för alla. Om du använder sko lukt spray för att få bort dålig lukt i skor men sedan stoppar i en svettig strumpa så blir det snart äckligt igen.

Då blir luktborttagning som mest effektivt. Köp strumpor som absorberar vätskor. Bomull fungerar bra. Bomullen kommer att suga upp svetten och det är också bra för foten.

Så enkelt är det att få bort svett från tygskor

Du kan prova att tvätta dina tygskor för att få bort dålig lukt. Prova det om du har en tvättmaskin med mildare program. Men det är klart att färgen på skon kan blekna av tvätten.

Om du är osäker kan du alltid använda sko lukt spray. Det är en luktborttagning som är mest skonsam mot känsliga tyger.

Tänk på att välja miljövänliga produkter. Luktstopparen innehåller bara salt och vatten. Du kan använda den under armarna utan problem. Den är effektiv mot svett i upp till 12 timmar.

Behandla dina skor då och då

Behandla så ofta du kan för att slippa lukten. Hur frekvent du ska rengöra beror på mängden lukt. Kontrollera det då och då. Behandla så fort det börjar att lukta.

Det är bättre att börja i tid. äcklig lukt i tvättmaskin Annars luktar det lätt för mycket. Detta även då det rör sportskor som kan förväntas lukta lite svett. Att lukta svett på gymmet är ingen bra ursäkt.