Nu är tiden inne att starta eget

Om du funderar på hur du kan starta eget och erbjuda något som många är intresserade av ska du tänka Grönfri, Påväxt-Stopp, Fulstopp och Bensaltensid.

Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för vad ditt verksamhetsområde kan vara. Om man ska prova i kristider så är det läge att göra det snart.

Busenkelt helt enkelt. Naturen har ingen chans mot medlet. Efter fyra år krävs det en ny behandling. Det är inte svårt alls.

Du kan vänta dig varierande dagar som ägare av ditt eget företag. Huset måste alltid fixas och donas med. Tala bara om för kunderna vad du kan stå till tjänst med.

mossbekämpning

Våga starta eget du också

Börja i liten skala och jobba dig uppåt. En budget på ett par hundra är allt som behövs för ett lyckat jobb. Byggplast hjälper förstås.

Ogräset har ingen chans.

Är du inte höjdrädd kan du genast komma igång med detta jobb som inte bara är koncentrerat till tak. Lavar kan växa på de mest konstiga platser.

Erbjud kompletteringstjänster. Fasader med alger och svarta prickar är vanligt, likaså plank fulla med alger. Snabbare jobb finns inte.

Då har du breddat din inkomstbas direkt. Många väljer att använda Grönfri och andra liknande produkter.

Pengarna rullar in direkt. Grönfri Proffs är en 25%-ig lösning av Bensalkonklorid. Marknaden är full av olika preparat.

Välj styrka efter behov. Blanda ut det med vatten.

Inte nog med detta, priserna för takbehandlingar är skyhöga. Så är det. Höga kostnader är det. Ännu dyrare är det innan avdrag för ROT.

Dra nytta av det. Med ROT ramlar pengarna in.

Mer blir det. Hör av dig till Påväxt-fri för att kolla med dem vad deras produkter kostar. Berättar att du är yrkesman eller yrkesman under uppstart och vill ha återförsäljarpriser.

Oftast krävs det ingen registrering eller intyg. Uppgifterna kommer förtryckta från Skatteverket. Sök engagemang hos Frilans Finans i Sverige.

Var noga i förarbetet.Prova syna se. Ibland kan det vara bra med förskottsbetalning.

Så fort du tjänar bra med pengar bildar du ett aktiebolag. Det blir lite tryggare för dig. Se till att vara rätt försäkrad från början. Moms och F-skatt måste så klart med.

Du kan starta på din fritid. Helgdagar är ofta bra dagar. Det kan bli en bra slant.

Men var ska man leta?

För att komma igång som egen företagare behöver du nå dina kunder och det kan du göra på flera sätt. Tänk på marknadsföringen när du ska starta eget.

Du kan till exempel få hjälp med att bygga en enkel hemsida som fungerar som visitkort och som gör det lättare för folk att komma i kontakt med dig. På nätet kan du nå ut till alla. Prova lokal eller nationell annonsering.

Du kan annonsera på Blocket och i andra forum online där folk ställer frågor om hur de ska få bort mossa från tak och trädgårdsplattor. På nätet finns det mesta.

Det viktigaste är att du annonserar så att folk vet att ditt företag finns. Det är bara fantasin som sätter stopp. Dessa skriver du ut från datorn eller mobilen. Dessutom kan du använda anslagstavlor för att hänga upp posters som berättar mer om din verksamhet. De finns i affärer.

Sedan flyter det på som ett rinnande vatten.
ejektorspridare
Upphandla med landets villaföreningar för att ligga steget före. Kolla sajter som Offerta och andra liknande utövare.

Genom att planera dina inköp kan du tjäna ännu mer.

Prisbilden ser ut så här

Du ska inte starta eget utan en budget på plats. Hyr utrustningen istället för att köpa den. Sök de företagsbidrag som finns.

Du kan oftast klara denna verksamhet själv och behöver kanske inte anställa alls.