Hur kan jag använda luktätare?

På gymmet så kan det börja lukta mindre fräscht då det svettas ymnigt och maskiner och redskap samlar på sig svettlukt. Luktätare och speciella rengöringsmetoder kan tillämpas för att göra gymmet till en bättre plats.

Börja med att bygga upp en rutin. Det är bättre än att börja läsa luktborttagare test. Om det inte städas på rätt sätt så kommer det inte att bli så effektivt med en luktborttagare som Luktstopparen, Svettluksdödaren eller Yocoair.

Det är a och o.

Det måste vara tydligt hur du ska använda den. Den kan räcka med att torka av maskinen. För att göra detta lätt så kan man ställa ut sprayer och hänga upp hållare för pappershanddukar. Då behövs inte luktätare.

Då kan man ju torka bort svett själv. deo mot kraftiga svettningar Du kan dessutom uppmana till att egna handdukar ska tas med. Det betyder att man kan använda sig av handdukar mer effektivt istället.

Handduken tar upp svett och minskar lukt. Gymmet kan ge handdukar som en present.

Det är också viktigt att få bort röklukt på ett gym. Det finns ju de människor som röker på gymmet. Detta bör förbjudas så att alla som kommer till gymmet får fräsch luft då dörren öppnas.

Personlig hygien är viktig

äcklig

När det gäller illaluktande skor och svettiga gymmedlemmar så går det ju inte att tvinga folk att ta bort dålig lukt, men det går att ge tips. Luktborttagare test listar produkter efter olika användningsområden.

Du kan alltså ställa produkterna direkt i lokalerna. Du kan köpa dem direkt online på allt-fraktfritt.se

Det är bara att köra igång på en gång. Sprayen är till och med så hudvänlig att den kan användas som deo.

Gör tydliga märkningar på din luktätare

För att gym-medlemmar ska börja använda de luktätare som ställs ut så gäller det att dessa märks på ett tydligt sätt. Du kan exempelvis skriva att den kan användas direkt på kläder och redskap.

Det är lätt att börja behandlingen, börja med några spray. Om folk vet hur sprayen används så kommer fler naturligtvis att bruka den, även på gymmet.