Du känner väl igen smitta och influensa symtom?

Alla vet inte att de har influensa. Det kan finnas dem som inte vet hur influensasmitta känns. Hosta är ett vanligt tecken på influensa symtom. Du kan även känna dig illamående.

smittstopp

De flesta har haft influensa någon gång. Smitta kan drabba oss på olika sätt och ge olika symtom. Coronaviruset liknar influensa på många sätt. Folk förstod då behovet av ett bra virusskydd.

Du måste skydda dig mot smitta

C-vitamin är bra för immunförsvaret. Du kan köpa det i pulverform också. Leta efter namn som askorbinsyra eller kalciumaskorbat.

På Dr. Dr Annika Dahlqvists har mycket matnyttig information i ämnet.

Tiden då virusskyddet sätts in är A och O. Om du redan har fått influensa symtom kan du redan vara smittad. Du kan behöva intensivvård och det är ju inte så kul.

Skydda dig mot smitta redan innan du får influensa symtom. Det finns flera sätt att lyckas på! Det är lätt. Bry dig inte om att köa för handsprit. Handspriten biter inte mot vissa bakterier.

Då är det bättre med handtvätt

Med en antibakteriell handtvål kommer du långt. Spriten kan inte mäta sig med en handtvätt. Kanske till och med flera gånger bättre.

Vi tar ofta tvålen för given och tror att andra medel är bättre. Tvätta händerna med antiseptisk tvål i minst 20 sekunder. Spola händerna därefter. Handspriten kan inte mäta sig med detta.

Många går på fällan att handsprit ska vara bättre vid vissa sjukdomar.

Ofta har man att handsprit ska vara så bra. Gå inte på det. Du vill ta död på viruset. Det finns också luftburna virus. Rena händer är bra men inte allt.

Många virussorter är immuna mot alkogel. handdesinfektion apoteket Handsprit hjälper inte mot influensa symtom. Om du vill ha en bra desinfektion så räcker det oftast med tvål och vatten. Inte superstark desinfektionssprit som inte skyddar dina luftvägar mot smitta.

Det är enkelt att skydda sig mot smitta

Om någon har influensa symtom så ska du inte gå nära dem. Alla omfattas av det. Samtidigt kan du använda dig av någon form av ytdesinfektion.

Använd det på handtag. Om du använder sprayen så får du ett extra skydd. Med en antibakteriell spray så kommer du åt på svåråtkomliga ställen.

Du kan använda sprayen för att undvika smitta. Se till att du har produkterna som du behöver hemma oavsett om det råder pandemi i världen eller inte.