Du har säkert hört talas om kaffemaskin för kapslar!

Det enda du behöver är en kapsel! Du kommer inte att ångra ditt inköp av kaffemaskin med kapslar. Ett helt nytt sätt att prova kaffe på.

På helgmorgonen har man oftast mer tid, då kan maskinen komma väl till pass. Valmöjligheterna är många med en kaffemaskin. Espresso är inga problem för en kaffemaskin.

Maskinen kan brygga vilket kaffe som helst. Det hänger på hur bra kvaliteten är. En helt ny typ av vardagsglädje.

beställa

Är en kaffebryggare lika bra som en kaffemaskin?

Har du hittat en kaffemaskin för kapslar som du gillar så är det bara att köra på. Det är inte ovanligt att man väljer att ha båda två.

Få saker kan mäta sig med en riktigt bra kaffemaskin som levererar ett gott kaffe. Det är fina grejor det. Nespresso eller Caffitaly spelar ingen roll.

När du har gäster som vill ha olika typer av kaffe kommer en kaffemaskin med kapslar att passa bäst. Men en vanlig vardagsmorgon då helt vanligt bryggkaffe förväntas av flera personer i hushållet är det inte dumt att ha en trogen bryggare på diskbänken.

Din vardag spelar roll för val av maskin. En kaffemaskin är ju ändå en stor investering.

Arbetet är kaffemaskinens rätta hem

Arbetet kan kräva energi. Inspirationen kan hämtas ur kaffemaskinen.

Doften av kaffe ger lust och smaken är förstås något som vi svenskar älskar. Ingen förstår hur man inte kan ha en kaffemaskin på jobbet. Dolce Gusto är en riktig favorit hos många kaffedrickare.

Det kan förstås tyckas att större arbetsplatser behöver större kaffemaskiner som fungerar automatiskt. Många tycker att smaken blir bättre av mindre maskiner.

Kaffemaskinen blir en slags aktivitet som får personal att släppa mobilerna en stund och bara leva. Det förbättrar hälsan.

Kapslar är simpla att ha att göra med.

Det är ett ekonomiskt val över tid. En kopp blir det. Val av maskin styr detta.

Kaffet blir godare då. En vanlig kaffemaskin utan kapslar kräver att du vet hur mycket kaffepulver du ska lägga i för den mängd kaffe du gör. Kaffemaskinerna arbetar för högtryck.

Många vet inte att det är trycket som sätter smaken på kaffet. Varje kopp blir ett litet mästerverk. Du lär dig precis hur mycket vatten som du ska tillsätta. Föl bara instruktionerna.

Kapslar är så enkla att använda och det är verkligen bra. Tänk på detta när du brygger kaffe. Särskilt när du vill göra cappuccino och andra varianter med mjölk som du skummar. Tillbehören begränsas till ett minimum.

Ta hand om din kaffemaskin på rätt sätt

Du kan kasta skräpet i papperskorgen. kaffekapsel dolce gusto Många gillar att städningen är så enkel. Men det här betyder inte att du bara kan lämna din kaffemaskin vind för våg. Tänk på att rengöra apparaten för att bevara den höga kvaliteten längre.

Följ rengöringsprogrammet. Då och då räcker bra. Ha för vana att göra rent maskinen. Prova åtminstone ångfunktionen lite nu och då vid tillfälle.

Glöm inte bort att köra avkalkning. Detta behöver du inte göra varje dag. Användningen styr hur ofta det behövs. Håll koll på kalken och låt den inte byggas upp så att du har ett lager som cement i kaffemaskinen.

En ny smak vare dag

Du kan prova nya kapslar hela tiden. Prova en ny smak redan idag. Kaffesorterna finns i kapselform nuförtiden.

Många nätbutiker har stora lager av kapslar i sina affärer. Många gillar att läsa om vad andra tycker om en vara innan de själva köper den. Varor med höga betyg innebär en lägre riskfaktor.

Kanske kan du testa en ny kapsel idag. Du kan använda din kaffemaskin i många år. Du kan upptäcka nya favoriter och bygga upp ett helt förråd av de bästa kapslarna för varje tillfälle!