Bättre immunförsvar och desinfektion mot coronavirus?

Många känner att de behöver läsa på för att lära sig mer om vad de ska göra när nya pandemier blossar upp i samhället. Sverige valde liksom England en alternativ väg för hantering av smitta och man undvek att tvinga folk in i karantän. Det kan innebära att svenskarna måste förlita sig på att skaffa ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Coronavirus finns i din närhet men du kan döda det

Det kan vara svårt att undvika att bli smittad då viruset finns i samhället. Du kan vara sjuk även om du inte har influensasymtom. Inledningsvis trodde man att barn inte kunde få det nya viruset.

Du måste vara smart om du vill slippa coronavirus. Du behöver se till att jobba med handdesinfektion såväl som med ytdesinfektion. Det räcker oftast med att köpa en bra handtvål.

Vissa tror att handsprit är det bästa. Handsprit hjälper inte mot influensavirus och förkylningsvirus. Spritningen dödar däremot hudens naturliga skydd mot virus så efter spritningen har dessa virus fritt fram.

Så man kan bli infekterad och därefter är man ett lättare byte för coronaviruset och blir dubbelt drabbad om man smittas. Alkoholfri katjonisk handdesinfektion är en bättre lösning.

Tvål som är bakteriedödande eliminerar viruset snabbt. Se bara till att alla i ditt hushåll gör på samma sätt. Lär barnen i hushållet hur man tvättar händerna. Köp också rätt tvål. Det finns andra alternativ om du vill döda coronavirus!

Det finns steg du kan vidta för att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Du kan förbättra ditt immunförsvar. Även om du just nu har ett svagare immunförsvar behöver du inte känna dig rädd eller uppgiven. Faktum är att stress och ledsamhet kan verka negativt på immunförsvaret.

Försök att tänka positivt och lyssna inte på alla domedagsprofeter, då kan du få ett bättre immunförsvar. Kost och motion spelar också en viktig roll. Då kan du hålla dig frisk.

Tänk på att få i dig tillräckligt mycket av vitamin C. Den man tar vid förkylning men skulle tagit förebyggande och sluppit bli förkyld. Ester-C tabletter är bra att äta men motsvarande preparat finns även i pulverform. Ett bättre immunförsvar hjälper även om du skulle bli smittad av coronavirus.

De som är riktigt hälsokunnig brukar äta kolloidalt silver 15 ml. Kolloidalt silver 15 ml kan spyas på olika föremål. IONplus har ett gott rykte.

Om du vill ha rena ytor så kan du använda dig av ytdesinfektion

Ytdesinfektion håller ytorna rena från de flesta bakterier och virus. Det finns antibakteriell spray för hemmabruk. Sprayen passar överallt.

Det sägs att coronavirus kan leva på ytor som plast under tre dagars tid. Därför väljer många att ställa ut sina plastföremål. Om du har tillgång till en bakteriedödande spray så kan du börja behandla direkt.

Mycket är vunnit om du använder desinfektion och den antibakteriella sprayen på rätt sätt och vid rätt tidpunkt. Smittstopp produkterna info Ett bättre immunförsvar håller dig frisk i situationer där andra kanske blir sjuka. Det är inte nödvändigt att isolera sig fram till julafton om tre år!

Den nya pandemin har gjort att det är brist på läkemedel över hela kontinenten. Det kan vara svårt att få tag i katjonisk handdesinfektion, Ytdesinfektion och antibakteriell handtvål. Bra produkter och mycket leveransduktiga är nätbutikerna prisad.Har du provat prisad.se och köpapris.se?se.