Använd luktborttagare och sluta skämmas för dina skor!

Sverige är ett av de länder i väst där det är vanligt att ta av skorna när man är inomhus. Varför är det på detta viset då det leder till att folk börjar skrynkla på näsorna? Det är ju inte särskilt svårt att räkna ut var lukten kommer ifrån. Men det är få som vet att man kan använda en luktborttagare.

Skor kan lukta illa men med vår luktborttagare är du saker

Innan du börjar måste du fundera på om du verkligen har illaluktande skor eller om lukten beror på någonting annat. Ibland kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt själv. En del lukter är mindre uppenbara för den som går med skorna. Om du vill ha ett ärligt svar kan du fråga vänner eller familj.

Om du tror att det rör sig om svett då är det bara en luktborttagare som hjälper. Det här är en spray som är säker att använda och som snabbt får ordning på problemet.

Allt-frakfritt.seHar många olika typer av Svettluktsdödare. Vissa sprayer fungerar bäst under vissa situationer, vissa är bäst att använda exempelvis vid sport. Luktstopparen är även beprövad att fungera som deodorant och håller obehaglig svettlukt bort i upp till 12 timmar.

Det räcker inte att bara behandla fötterna

odörspray

Illaluktande skor har oftast flera orsaker. Svettlukten kan ju ha flera orsaker. Om du använder strumpor som är syntetiska så kan det leda till att det blir svettigare och även att lukten blir skarpare.

Andra kurer kan ha lika bra effekt, det ska ärligt sägas. Skillnaden är att du kan behöva behandla flera gånger istället. Det gör att du nog gör bäst i att försöka få bort lukten så fort det går.

Om du både behandlar fötter och dina skor så kan du räkna med en kraftfullare effekt. doftborttagare De pinsamma bekymren blir som bortblåsta. Du kan vara säker på att du får ett bra skydd.

En spray – flera användningsområden

När du väljer en luktborttagare som är till för dina skor såväl som för andra kläder och föremål så har du garderat dig. Börja med skorna, gå sedan vidare till andra områden som behöver fräschas upp. Få bort den där unkna lukten innan du låter vänner sova över därnere!

Med den universella luktborttagaren kan du vara säker på att den går att den går att använda i alla rum. Du använder sprayen lättast genom att spraya i luften eller direkt på det som luktar.

Kom ihåg att vara känslig för andras känslor

Använd luktborttagareN primärt på dina egna kläder. De finns självklart dem som inte bryr sig särskilt mycket om lukter. Då kan sprayen uppfattas som stötande. Gör inte det.