Allt-fraktfritt.har tagit fram en Zero Julmust med orignalsmaken, sockerfri och sötad med ett sötmedel tillverkat av socker för i särklass bästa smak

Allt fler kolsyrar egen läskedryck som är hälsosam med läskmaskin och trycket har varit grandiost på Aromhuset att ta fram en riktigt fin sockerfri julmust. Idag finns den och räcker dessutom till hela 12,5 liter drickfärdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiken består av ca 1/10 strösocker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite strösocker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

cola

Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Snart är det jul återigen och då vill vi inmundiga Julmust. Under december är varannan läsk som säljs en julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att kånka flaskor ifrån butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Att man gör en stor och kraftig prestation för miljön innebär en extra bonus.

Det finns smaklig anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en betydligt godare läskedryck. Smakessenser är lätta att använda och de bör doseras på ett vis som passar dig bäst. Till på köpet så funkar de fint till samtliga sorter av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl till 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Osötad julmust med tvättäkta julmustsmak

När du handlar Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läskedryck som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska aromen. Från en halvliter essens så erhåller du 12.5 liter kolsyrad Julmust i enlighet med originalreceptet från 1922.

Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare stil genom att använda mindre mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan nu drygt, en flaska varar till 12,5 liter mot det vanliga 8 liter.

Detta är vanligt med Zero Cola och Zero Indian tonic, åtskilliga konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Fastän att Zero Cola marknadsförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 samt 2020.

Smak till hemläsk kan användas innovativt

Det är inte bara Julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola smak om du tycker att Julmust och Slush inte fungerar ihop.

Aromhuset, som också saluför 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att tillverka Slush på någon minut, också sockerfri. Vilket egentligen är omöjligt för socker behövs för att issörja skall slusha.

Metoden presenteras också den i onlinebutiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Så här tillverkar man osötad Cola slush, det här går oxå med Zero Julmust

Bruksanvisning till egen osötad Cola Slush

Ta fram en ordentligt bra mixer med hög iskrosskapacitet
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du får en fin Slush (issörja).
Klart.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, flera kan serveras. Denna metod funkar även vid fikaställe-servering i mindre skala.

cola

Detta är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en utmärkt vara alternativt rimlig metod så uppfinner de den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie aromer till kolsyrat mineralvatten, här kommer man före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med någonting totalt nytt och jättegott. Projektet kallas Sparkling Max och lär bli omtalat, möjligtvis sätta standard hur smaksatt kolsyrat mineralvatten skall smaka i framtiden.

Det är kul att tillverka egen läsk och du kommer så småningom att märka att du kan göra den idealiska drycken på så vis. Aromer för Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan faktiskt blanda dem lite som du vill.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller tillverka osötad Sockerdricka.

Julmust med lite mer kolsyra kan vara ett tips alternativt så kör du med lite coolare inslag som apelsin.

Med läskkoncentrat så får du en läskedryck som är helt unik, det finns ett helt utbud. Till på köpet så kan du kalkylera med att den är nyttigare. På så sätt att du drar ned på strösocker och på andra onödiga ämnen.

Din familj och kompisar kommer att glädjas åt att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, exakt det de känner för!

kolsyrad

Du kommer inte någonsin att tröttna på dessa hemkolsyrade drycker

Nog har du känt dig irriterad mitt i sommaren när du ville ha Julmust och inte kunde få detta eftersom butikerna inte säljer. Alternativt så anser du att det bordsvatten som du handlar i affären inte är så läckert. Från läskkoncentrat så kan du få den förfriskning du vill ha när du vill ha den.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din personliga hemmagjorda läskedryck. Den kan hela tiden skifta stil och så kan du variera styrka så att det blir mera eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt kolsyrat vatten.

Välj ut de smaker som du uppskattar och med sortiment

När du köper läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara smart att variera lite. Ha Grape Tonic redo för helgens bjudning med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får prisvärd läsk som smakar bättre än det mesta som du kan införskaffa i butiken. Aromhusets läskkoncentrat finns på allt-fraktfritt.se har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken. zero julmustkoncentrat köpa Det blir delikat dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för någonting som smakar gott och inspirerande.