Allt-fraktfritt.se tillverkar samt säljer Blåbär e-vätska till e-cigaretter

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Blåbär FillUp e-vätska.se.

vape

E-juice eller e-juice kallas den juice man röker (ångar) i e-cigg. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad nikotinstyrka – eller nikotinfri basvätska om hen så önskar.

En Shake N´ Vape e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – eller basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

E-cigaretter är ett sätt att lägga av med att tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Flera går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smak av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Blåbär förväntas bli omtyckt eftersom den har en ädel arom av Blåbär. Gert Strand, företagets vd, menar att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i flera år. Bolaget i UK expanderade starkt med assistans av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

Nikotinbas av svensk kvalité producerar vi också. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

elcig

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar smaker till spritdrycker, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vin – och nu även e-juicearomer.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Essenser för sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Smaker för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.