Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Lakritsexplosion.

FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Lakrits explosion.se.

vejp

Den vätska man blossar i e-cigg kallas för e-juice eller e-vätska. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att göra egen e-juice med den nikotinhalt man önskar erhålla.

Denna Lakrits explosion FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå smaken och basen till ångfärdig e-vätska. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-ciggen är ett sätt att sluta tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Åtskilliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Vanliga smaker på e-juice är glass, vilda bär, fruktblandningar och energidrycker.

Lakritsexplosion smakar Smakexplosion av det godaste i lakritssmaken och i enorm mängd. Det skall bli spännande att konkurrera med svensk kvalitet då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i flera år. Våra aromer satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

bästa

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läskedryck till spritdrycker.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-liquid är populära i Sverige.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. De saluförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.