Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Arrak.

Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor e-vätska i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

Fillup

E-juice hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – eller nikotinfri bas om hen så önskar.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Arrak smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det nya sättet att lägga av med att tobaksröka är med e-cigaretter. Man fortsätter röka tobak, men röken ersätts av ånga från e-juice som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

50% av tobaksrökarna avlider så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Vätskan (e-vätskan) man röker (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, choklad, bär och frukter eller komplexa blandningar.

som svensk punsch eller arraksbullar är hur Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor smakar. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års kunskap är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Våra flavours satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan göra allt från design till egna varumärken och aromer till kunder.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i utbudet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Renheten är så hög att livslängden är Nästan 3 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-vätskan blir ännu godare.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läskedryck till spritdrycker.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvalitén gillas av konsumenter. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-juice är populära i Sverige.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.