Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk FillUp e-vätska med arom av Svart mjuk lakritsstång.

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Lakritsstång Shake N´ Vape e-juice.se.

e-cigg

E-juice är den vätska man blossar i e-ciggen i stället för att röka tobak tobak. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att mixa egen e-juice med den nikotinhalt man vill erhålla.

Denna Svart mjuk lakritsstång Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

E-ciggen har blivit det snabba viset att lägga av med att tobaksröka. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Det existerar över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

svarta mjuka lakritsstänger med stor fyllig lakritssmak är hur Svart mjuk lakritsstång smakar. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i många år. Bolaget i UK expanderade kraftig med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Vejpare uppskattar den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens smaker komma till sin rätt.

e

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens främsta fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Essenser till sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Aromer för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka enbart säljs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.