Allt-fraktfritt.se producerar samt saluför Hemgjord mintkola e-vätska till e-cigaretter

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Hemgjord mintkola.se.

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobaksprodukter. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att mixa egen e-juice med den nikotinhalt man vill erhålla.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

e-juice

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

E-ciggen är ett sätt att lägga av med att röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka tobak av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Mängder av smaker kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Fruktsmaker, karamell-aromer, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Gräddkola med mint smakar Gammaldags kola med mint. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i många år. Med hjälp av våra flavours med ren och aptitlig arom expanderade vår kund i UK stort.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan göra allt från design till egna varumärken samt smaker för kunder.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Renheten är så hög att livslängden är Nästan 3 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Smaken är uppskattad av vejpare.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

70-80% är export till alla kontinenter. Essenser för sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Sukralose, ett sötningsmedel tillverkat av socker som skakar som socker, är en aktuell produkt.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.