Allt-fraktfritt.se producerar och saluför Fruktig persika e-vätska till e-cigg

Nyplockad persika e-juice i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

elcigg

Den juice man blossar i e-cigg kallas för e-juice eller e-vätska. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – eller nikotinfri bas om hen så vill.

Denna Nyplockad persika Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

E-cigaretter har blivit det snabba viset att sluta röka. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smaker av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Fruktig persika förväntas bli omtyckt enär den har en ädel smak av nyplockad persika. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt bra svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat smaker från oss i flera år. Företaget i UK expanderade kraftig med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan göra allt från formgivning till personliga varumärken samt smaker till kunder.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Vejpare diggar den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens smaker komma till sin rätt.

nikotinfri

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från läskedryck till kolsyrat vatten.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Företaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Smaker för mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka bara saluförs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.