Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-vätska med arom av Jordgubbe för e-ciggen

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Jordgubbar.se.

e-vätska

E-vätska eller e-vätska kallas den vätska man röker (ångar) i e-cigg. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg har blivit det snabba viset att sluta röka tobak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Vätskan (e-vätskan) man röker (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Vanliga aromer på e-vätska är tårtor, bärblandningar, fruktblandningar och karameller.

Efterfrågan på Jordgubbar förväntas då en testpanel bedömer smaken av Jordgubbar som är nyplockade som mycket smaklig. Det skall bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är från Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Bolaget i UK expanderade starkt med assistans av vår svenska kvalitet.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi även leverera.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Gert Strand AB beställer nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanliga kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen på ångan från e-vätskan blir som bäst när nikotinet är helt rent.

nikotinbas

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Smaker för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.