Allt-fraktfritt.se lanserar FillUp e-vätska med smak av Hallon för e-cigg

Hallon e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

diy

E-juice hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man vill erhålla.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter aromen och basen till ångfärdig e-vätska. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-liquid FillUp.

E-cigg har blivit det snabba viset att lägga av med att röka. Ångan från e-cigg eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Aromer av frukt, nötter, kakor, diverse sorters karameller, mentol och örter är vanliga.

Den nya FillUpen Nyplockade hallon har en smak av Hallon som är helt mogna. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket bra svensk kvalitet och svenska aromer, menar vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan utföra allt från formgivning till personliga varumärken och aromer för kunder.

Nikotinbas av svensk kvalité tillverkar vi också. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Vejpare tycker om den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens smaker komma till sin rätt.

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar smaker till sprit, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

Export sker till alla världsdelar. Essenser till sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.