Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-vätska med arom av Viol halstabletter till e-cigg

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-vätska med smak av Viol halstabletter lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

e-juice

E-vätska hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

E-cigg är ett sätt att sluta röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigarett.

Flera går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Fruktsmaker, godis-smaker, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Efterfrågan på Violtabletter förväntas eftersom en testpanel bedömer aromen av Violsmak, ren och blommigt angenäm som riktigt god. Efter 40 år med smaker blir det spännande att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Våra flavours satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan utföra allt från formgivning till egna varumärken och smaker till kunder.

Nikotinbas av svensk kvalité tillverkar vi också. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Smaken på vejpen från e-vätskan blir som bäst när nikotinet är helt rent.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar flavours och essenser över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-liquid är populära i Sverige.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.