Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-vätska med arom av Lakritsrulle godis till e-cigg

Svensktillverkad FillUp e-vätska med smak av Lakritsrulle lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

vg

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobaksprodukter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad nikotinstyrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så vill.

Man tillverkar e-vätska genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Lakritsrulle smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – eller basvätska som saknar nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg är ett sätt att lägga av med att röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Aromer av frukt, nötter, tårtor, olika sorters snask, mentol och örter är vanliga.

Godiset lakritsrulle smakar Godiset lakritsrulle. Det ska bli kul att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden numera är från Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Bolaget i UK expanderade kraftig med bistånd av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Nikotinbas av svensk kvalitet producerar vi också. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Vejpare gillar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens smak komma till sin rätt.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från lemonad till kaffe.

Merparten av bolagets produktion går på export. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. De saluförs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.