Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-vätska med arom av Tropisk fruktmix för e-cigg

FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Tropisk frukt.se.

e

E-juice hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-ciggen har blivit det snabba sättet att sluta röka. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigarett.

Otaliga går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Fruktsmaker, karamell-aromer, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Den nya FillUpen Tropisk frukt har en smak av Tropiska frukter i blandning. Det ska bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden nuförtiden är ifrån Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Det vanligen använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från läsk till kaffe.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Smaker för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.