Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk FillUp e-vätska med arom av Körsbär.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Körsbär.se.

e

E-vätska är den vätska man blossar i e-cigaretter i stället för att tobaksröka tobaksprodukter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig styrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så vill.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Körsbär smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det nya sättet att sluta röka är med e-cigg. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter tobaksröka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Mängder av smak kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Smaker av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Den nya FillUpen Körsbär har en smak av Körsbär med fruktig smak. Det ska bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat smaker av oss i flera år. Våra flavours satte verkligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Renheten är så stor att livslängden är Nästan 3 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande tillverkare av smakessenser för destillerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt helt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.