Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta röka urval bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Toffee.

Toffee e-juice i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

shake

E-vätska är den vätska man blossar i e-cigg i stället för att röka tobak tobak. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att göra egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

Man gör e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Toffee smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-juice FillUp.

E-ciggen har blivit det snabba sättet att sluta röka. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Vanliga aromer på e-juice är tårtor, vilda bär, fruktblandningar och karameller.

Den nya FillUpen Toffee har en smak av Gräddkola och toffee, ungefär som en dumleklubba. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt bra svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

Smaker för e-vätska har vi framställt åt ett bolag i UK i flera år redan. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

Nikotinbas av svensk kvalité producerar vi också. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-vätskan blir ännu godare.

e

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande fabrikant av smakessenser för destillerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Merparten av bolagets produktion går på export. Företaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-juice är populära i Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 sortiment. Dessa saluförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.