Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka produktsortiment bland annat med den populära FillUp aromen Karamell med mint.

Caramint e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

vape

E-vätska eller e-vätska kallas den vätska man röker (ångar) i e-cigg. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så vill.

Denna Karamell med mint FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-vätska. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Man fortsätter röka, men tobaksröken ersätts av ånga från e-juice som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Flera går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Aromer av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Karamell med mint har en smak av Smörkarameller med mint. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt flavours av oss i flera år. Med hjälp av våra flavours med ren och fin smak expanderade vår köpare i UK drastiskt.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan göra allt från formgivning till personliga varumärken samt smaker till kunder.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så stor att livslängden är 2,5 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare diggar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens smak komma till sin rätt.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar aromer och essenser över hela världen.

70-80% är export till alla kontinenter. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-juice är populära inom Sverige.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.