Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta röka urval bland annat med den populära Shake N´ Vape aromen Fläderblommor.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Fläderblommor.se.

e-vätska

E-vätska eller e-juice kallas den juice man röker (ångar) i e-cigaretter. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Fläderblommor smakämne. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Inom Sverige heter systemet FillUp, bekant från hembryggda likörer.

Det nya sättet att lägga av med att tobaksröka är med e-cigg. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka tobak av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Mängder av smak kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Vanliga aromer på e-juice är glass, vilda bär, fruktblandningar och karameller.

Efterfrågan på Fläderblommor förväntas då en testpanel bedömer aromen av Fläderblomma som riktigt smaklig. Det ska bli kul att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är från Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

Nikotinbas av svensk kvalité tillverkar vi också. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Vejpare uppskattar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens smak komma till sin rätt.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för destillerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Export sker till alla världsdelar. Essenser för sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av socker som skakar som strösocker, är en aktuell vara.

Till hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som endast marknadsförs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.