Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta röka tobak urval bland annat med den populära Shake N´ Vape aromen Energidryck.

Svensk FillUp e-juice med arom av Energy lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

gör

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Man tillverkar e-vätska genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Energidryck smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det senaste sättet att sluta tobaksröka är med e-cigg. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Mängder av smaker kan sättas till e-juice för att vejpas.

Smaker av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Efterfrågan på Energy förväntas då en testpanel bedömer smaken av Energidryck som riktigt smaskig. Efter 40 år med smaker blir det spännande att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

Flavours för e-vätska har vi framställt åt ett bolag i UK i många år redan nu. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår klient i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Fabrikanter får gärna beställa våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i sortimentet. Gert Strand AB köper nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

vape

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från läsk till spritdrycker.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvalitén uppskattas av konsumenter. Aromer för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.