Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett lägga av med att röka tobak urval bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Violtabletter.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Viol halstabletter.

e-juice

Den vätska man blossar i e-cigg kallas för e-vätska eller e-juice. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Man gör e-vätska genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Violtabletter smakämne. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-ciggen har blivit det snabba sättet att lägga av med att röka tobak. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

50% av tobaksrökarna dör så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Fruktsmaker, godis-smak, maträtter, choklad och kryddor är vanliga.

Den nya FillUpen Viol halstabletter har en smak av Violtabletterna i små tablettaskar. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalitet uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i flera år. Med hjälp av våra flavours med ren och god smak expanderade vår kund i UK drastiskt.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Tillverkare får gärna handla våra aromer, Glycerin och PG och själva blanda.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Vejpare tycker om den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens smak komma till sin rätt.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens främsta tillverkare av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvalitén gillas av konsumenter. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-juice är populära i Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. De marknadsförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.